etusivu    |   yritys    |   palvelut    |   referenssit    |   ajatuksia    |   yhteystiedot    |   galleria in english
 

5D on suomalaisen B2B -muotoilun huippuosaaja. Yli kymmenen vuoden kokemus investointi-hyödykkeiden tuotekehityksestä ja muotoilusta antaa meille kanttia väittää, että tunnemme alan kuin omat taskumme -- vaikka suunnittelemamme tuotteet harvoin taskuihin mahtuvatkaan.

Emme useinkaan ole suunnittemiemme tuotteiden ostajia tai loppukäyttäjiä. Siksi emme voi luottaa pelkkään intuitioon ja suunnitella tuotteita itsellemme. Toimintamme perustuu asiakkaamme markkinaympäristön ja tuotteiden todellisten käyttäjien tarpeiden ja toiminnan ymmärtämiseen.

TUOTEMUOTOILU
KONSEPTOINTI
5D PIPELINE
Muotoilu on prosessi, joka luo tuotteeseen erottumisen edellytykset, Erottuva tuote kestää hintakilpailua, eikä tämä ominaisuus ole ainoastaan kuluttajatuotteiden etuoikeus. Mikä tahansa yritys hyötyy annoksesta ainutlaatuisuutta.

Konsepti-suunnitelumme perustuu visuaaliseen ajatteluun. Visualisoimme uuden konseptivaiheessa olevan tuotteen olemusta ja käyttökontekstia skenaarioin, konseptein ja prototyypein.

Brändiä tukevaa

Muotoilu visualisoi yrityksen strtategiset linjaukset. 5D Pipeline -mallissa asiakasyrityksen tuotekehitusympäristöä ja siihen vaikuttavia muuttujia tarkastellaan kokonaisvaltaisesti pitkällä aikavälillä graafisesti esitettynä.
     
Tarvitsetko lisäpaukkuja tuotekehitysprosessiisi?

Tässä kerrotaan mitä muotoilupalveluita voimme tarjota tuotekehitysprosessin eri vaiheisiin. 

2005 Geneven autonäyttelyssä esitelty Mitsubishi Motorsin konseptiauto Nessie. 5D:lle 1998 "First Prize" automuotoilu- kilpailussa, jonka järjesti Mitsubishi Motors Corporation 

Mitä saisi olla?

Brändin rakennus ja tuote-
strategia

Muotoiluohjeisto
Graafinen ohjeisto
Kilpailija-analyysi
Positointi
Muotoilun 
strateginen
hyödyntäminen

Tuote-
määritysTavoitteet
Analysoinnit
Määrittely-
dokumentti

 

Konseptointi
Tuotekonseptit
Palvelukonseptit
Käyttöskenaariot

Tuote- muotoiluUlkonäkömuotoilu
Rakenne-
suunnittelu
Käyttöliittymä-
suunnittelu
Tuotegrafiikka

CAD / MallinnusMuottivalmiit mallit
Hahmomallit
Pienoismallit
Dokumentointi

Markkinointi- materiaaliAnimaatiot
Esityskuvat
Multimedia

Esimerkkejä

ProCap -kypärä


5D muotoilutoimisto Oy  |  Merikannontie 3A  |  00260 HELSINKI