etusivu    |   yritys    |   palvelut    |   referenssit    |   ajatuksia    |   yhteystiedot    |   galleria in english
 

 

RD Velho Oy on ostanut 5D muotoilutoimisto Oy:n liiketoiminnan.
Toiminta jatkuu entisten ja uusien asiakkaiden kanssa entisin ja uusin voimin.
Tiedote liiketoimintakaupasta >>

 

5D on teollisuuden muotoilun huippuosaaja. Yli kymmenen vuoden kokemus investointihyödykkeiden tuotekehityksestä ja muotoilusta antaa meille kanttia väittää, että tunnemme alan kuin omat taskumme -- vaikka suunnittelemamme tuotteet harvoin taskuihin mahtuvatkaan. Tuotekehitys ei ole muotoilunkaan osalta itseilmaisua, vaan onnistumisemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja menestystekijöiden ymmärtämiseen.

"Design is a verb -
muotoilu on teonsana "


Konsepti-suunnitelumme perustuu visuaaliseen ajatteluun. Visualisoimme uuden konseptivaiheessa olevan tuotteen olemusta ja käyttökontekstia skenaarioin, konseptein ja prototyypein. Konseptoinnilla voidaan myös hakea uusia ideoita ennen kuin varsinaista tuoteideaa on olemassakaan.


Muotoilu on prosessi, joka luo tuotteeseen erottumisen edellytykset. Erottuva tuote kestää hintakilpailua, eikä tämä ominaisuus ole ainoastaan kuluttajatuotteiden etuoikeus. Mikä tahansa yritys hyötyy annoksesta ainutlaatuisuutta.


Muotoilu visualisoi yrityksen strategiset linjaukset. 5D:n DesignSCOPE -mallissa asiakasyrityksen tuotekehitusympäristöä ja siihen vaikuttavia muuttujia tarkastellaan kokonaisvaltaisesti pitkällä aikavälillä graafisesti ja visuaaliseseti esitettynä. Varmistetaan, että tuotteen evoluutiota ohjataan suunnitellusti.


Koska kuva kertoo enemmän kuin kilotavu sanoja, niin kuvien, animaatioiden ja visuaalisten esitysten käyttäminen ajatusten välittäjänä on tehokasta. Teemme kuvia ja grafiikkaa, jolla on merkitys ja jonka viesti on mietitty.

 
             

Uutisia:

   

5D:n muuttuneita numeroita:

  KESKUS +358 (0)50 535 51 51
FAX +358 (0)9 454 31 76


Aikaisempia uutisia täältä  >>>

 

5D muotoilua Puulämmön osastolla Habitare-messuilla
       
       
5D muotoilua Puulämmön osastolla Habitare-messuilla
       

Konseptista valmiiksi tuotteeksi puolessa vuodessa.

Puulämpö Suomi Oy lanseerasi Habitare -messuilla uuden AITO -kiuas sarjansa perinteikkään KOTA -kiukaan manttelin perijänä. 5D toteutti projektissa konseptointivaiheen, missä luotiin uusi KOTA -ilme AITO -hengessä. Seesteisen ajaton tyyli oli lopulta helppo valinta. Visuaalinen malli jalostui teollisen muotoilun ja mekaanisen suunnittelun aikana lopulliseksi tuotteeksi yhdessä Puulämmön oman tuotekehityksen kanssa. Tuotteeseen kehitettiin mm. uusi  tiivis valuluukku puhtaalta pöydältä, jonka vertaista saa markkinoilta hakea. Puulämmön perinteet jatkuvat joka kerta, kun saunan lämmittäjä tarttuu ergonomiseen ja rakenteeltaan viehättävän yksinkertaiseen Kota -deltakierrekahvaan.

 
         
         
 
5D muotoilutoimisto Oy  |  Merikannontie 3A  |  00260 HELSINKI